Minisession

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

Våren är här! ♥

Och det firar vi med en unik möjlighet att boka en MAGISK fotografering, i ett lite mindre paket. Hur bra?
Detta är perfekt för dig som vill ha fina bilder på dig, med partner och kanske barn, utan att känna att det att det blir allt för mäktigt, nu finns det inga fler ursäkter ♥

Fotograferingen kommer ske på en förvald plats i Helsingborg, och vi kör på effektiv utan pauser, ombyte eller byte av fotoplats.
Ni kommer dit, jag har förberett, vi börjar fota, vi skojar lite, jag ger er superenkla direktiv på vad ni ska göra, och pang-bom, färdigt!

Några dagar efter så får ni ett vackert galleri med underbara bilder som ni får välja mellan.

20 maj 2021

En stund

Minisessions är perfekt att boka om man känner sig osäker för att boka en full fotografering. Här får ni en chans att testa på till ett förmånligt pris. Toppen!

Vacker plats

Alla våra årstiden är fantastiska på sitt sätt och jag har valt ut olika fotoplatser anpassat för de olika säsongerna. Allt för att få till det där magiska ljuset.

Roligt

Jag lägger mycket energi på att vi ska ha roligt! Med simpla direktiv och dåliga skämt så kommer vi få ett helt gäng med naturliga och vackra bilder.

Om Annelie

Jag är 90:a och uppväxt i byn Häljarp, men bor nu i Helsingborg med min man Jocke och vår underbara lille son Levi ♥

När jag inte har kameran i handen så är jag gärna ute i trädgården och påtar, svettas på ett danspass eller ta en tur med motorcykeln.

Jag älskar att resa och drömmer om att än en gång få backpacka i Asien. Jag längtar efter att köpa hus för den enkla anledningen att jag verkligen vill ha en hund. Kakor är en självklar biosnacks

 

Snabbt om mig:
Mamma ♥, Musik, sarkasm, TV-serier, tönt, yoga, lila, palettblad, vandring, godis, REA, öl, retro spel, poledance, mat, sporadisk träning, palettblad

Hur går det till?

Boka

Känner du dig redo för att boka?
Härligt! Då skickar du en förfrågan, via formuläret längre ner, och om det finns tider kvar så bokar vi in dig i kalendern och du får en bokningsfaktura på 800 kr, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Instagram 17881501526011225
Instagram 17855455475234845

Din fotografering

Innan fotograferingen kommer du få lite info inför fotograferingen.
Vi fotograferar i ca 20 min på en vacker plats som jag valt i förväg.

Tänk på att komma till platsen i tid! ♥

Leverans av bilder

En vecka efter din fotografering kommer du få ett vacker onlinegalleri med 20 bilder att välja mellan. Vill du köpa till bilder kan du göra det för 250 kr/ bilden eller lägre vid paketpris.
Bilderna levereras som högupplösta samt webbanpassade, med fri användning.

onedayordayone-1.jpg

Vanliga frågor

Minisessions brukar bokas upp väldigt snabbt, så boka direkt!

Jag fotograferar i Helsingborg, med omnejd. Det är häromkring jag har mina favoritplatser där miljön och ljuset är magiskt och anpassade efter årstid.

Absolut! Husdjur är ju en del av familjen

Då bokar vi helt enkelt om. Med tanke på den höga regnrisken i Sverige så är det inga konstigheten om man måste boka om.

Jag har fri ombokning, senast en vecka innan, sedan är bokningsavgiften förbrukad. Vid ombokning gäller bokningsavgiften i 6 månader.

Avbokning sker senast en månad innan, därefter är bokningsavgiften förbrukad.

Fotograf Porträtt Helsingborg

Din investering

1400kr inkl moms

Boka din fotografering här!

Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Skåne, Bröllopsfotograf i Skåne, Helsingborg, Fotograf, Barnfoto, Barnfotograf, Skåne


LEDIGA TIDER

20 maj 2021Kl. 18.00 - BOKAD

KL 18.30 - BOKAD

KL 19.00 - BOKAD

KL 19.30 - BOKAD

boka via formuläret nedan ♥

Hejsan!

Vad roligt att ni är intresserad av att boka :) Ser framemot att läsa ert mail!
info@anneliemalmgren.se

(P.S. glöm inte kolla skräpposten! Ibland hamnar svaren där)

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Senaste posterna på Instagram