GRAVIDFOTOGRAFERING i SKÅNE
Helsingborg / Ängelholm

Stort grattis till graviditeten!

Det finns inget som liknar spänningen och förväntan som kommer med att bli mamma. Att se hur kroppen förändras och anpassar sig för att skapa liv, det är helt fantastiskt!
Jag vet att det inte alltid är så glamoröst, och att man sällan känner sig som en gudinna. Det är trots allt tröttsamt att växa en liten människa samtidigt som man jonglerar vardagen. Jag lovar dig dock att du inte kommer att ångra att du fångade denna speciella tid i ditt liv.

Mitt mål som gravidfotograf är att fånga skönheten i din växande mage, och känslorna som kommer med att vänta på att få träffa din lilla bebis ♥

Bröllopsfotograf. Bröllopsfotograf i Skåne, Helsingborg, Fotograf, Barnfoto, Barnfotograf, Skåne Bröllopsfoto, BRÖLLOP

Hej, jag heter Annelie

GRAVIDfotograf i skåne

Jag önskar att jag hade ett hem fyllt med levande växter, snyggt inrett och tid för DIY- projekt – istället är jag mamma till två underbara barn och egenföretagare. Och jag ÄLSKAR DET!

Tiden har aldrig gått så fort som när man bli förälder,
så glöm inte att ta massor med bilder ♥

 

Några snabba om mig:
Musik, sarkasm, TV-serier, tönt, yoga, lila, palettblad, godis, REA, öl, retro spel, mat, sporadisk träning, lakrits, bubbel

 

Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2023, BF2022, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg, Gravid ängelholm, Ramlösa, Råå, Gravidfotograf ängelholm, Gravidklänning, Familjefotograf, Familjefotograf Helsingborg, Familjefotograf Ängelholm, Familjefotografering,

AVSLAPPNAT

Jag lägger mycket energi på att vi ska ha roligt! Med simpla direktiv och dåliga skämt så kommer vi få ett helt gäng med naturliga och vackra bilder.

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg, gravidklänning, BF2022

KLÄNNINGAR

Du har möjlighet att välja fritt från min garderob med lyxiga gravidklänningar. Där kan du välja paljetter och tyll eller något mer neutral. Det går också bra med egna kläder om ni hellre vill det.

Instagram 18137593177266088

STÄRKANDE

Du är gravid och du är grym!
På fotodagen lämnar vi alla våra osäkerheter hemma och fokuserar på hur vacker den gravida kroppen är, det är ju en helt faktisk grej du gör.
Du bär på ditt barn! Wow! ♥

Gravidfotograf Skåne
Fotograf Helsingborg; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Gravid; Gravidfotograf; Gravidfotografering; GravidSkåne; Gravidfotograf skåne; BF2021; BF2022; Gravidfotografhelsingborg; gravidfotohelsingborg, gravidfotografering skåne, gravid skåne, Gravid Helsingborg, Familjfotografering, familjefotograf, familjfoto, Fotograf Helsingborg, Helsingborg fotograf, skåne fotograf
Instagram 18197733835087663

HUR GÅR DET TILL?

1. Boka

Känner du dig redo för att boka?
Härligt! Då skickar du en förfrågan, via formuläret längre ner, och om det finns tider kvar som passar ditt BF så bokar vi in dig i kalendern och du får en bokningsfaktura på 800 kr, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Instagram 17949558175492913
Bröllopsfotograf i Skåne; Bröllopsfotograf Skåne; Bröllopsfotograf; Bröllop Helsingborg; Bröllop Sofiero; Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

2. Din fotografering

Innan fotograferingen kommer du fåmassor med information inför fotograferingen.
Vi fotograferar i ca 1 timme och då hinner vi med 2 platser och 2 ombyte, om så önskas.
Under denna timmen kommer vi ska superkul och du kommer få känna dig vacker i din gravida kropp ♥

3. Leverans av bilder

En vecka efter din fotografering kommer du få ett vacker onlinegalleri med 20 bilder att välja mellan. Vill du köpa till bilder kan du göra det.
Bilderna levereras som högupplösta samt webbanpassade, med fri användning.

Instagram 18190007353170577

VANLIGA FRÅGOR

Det vanligast är att boka efter UL v. 20. Jag rekommenderar mina mammor att boka in en tid då de är i v. 25- 35, då syns magen bra fast den inte är allt för tung.
Givetvis så bokar vi om efter ert mående ♥

Jag utgår från Strövelstorp och fotograferar i Helsingborg och Ängelholm, med omnejd. Det är häromkring jag har mina favoritplatser där miljön och ljuset är magiskt och anpassade efter årstid.

Det går såklart att önska andra platser och städer, och då jag jag mitt bästa för att hitta en fotoplats som är perfekt.

Absolut! Då tar vi de bilderna i början eller slutet av fotografering. 

Då bokar vi helt enkelt om. Med tanke på den höga regnrisken i Sverige så är det inga konstigheten om man måste boka om.

Alla graviditeter är olika och vi ombokar beroende på ditt mående. Ombokning måste ske senast 24 h innan. Skulle du behöva avboka så går givetvis det också bra!
Då får ni inbetald bokningsavgift i form av ett presentkort, som är giltigt i 6 månader

Gravidfotografering

4 700 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

JANUARI

– FULLBOKAT

FEBRUARI

– 1 tid kvar

MARS

– 1 tid kvar

APRIL

– 2 tider kvar

Vi börjar med ett hej!

Du har kollat igenom hemsidan och börjar känna dig redo för att boka, så roligt!
Börja med att skicka in via formuläret här på hemsidan, så tar vi det där ifrån.

Ser framemot att planera bilder!
med bästa hälsningar
Annelie

Gravid och familjefotograf i skåne