FAMILJEFOTOGRAFERING i SKÅNE
Helsingborg / Ängelholm

Varmt välkommen hit!

Vad härligt att ni är här! Så roligt att ni planerar att boka in en familjefotografering. Att investera i vackra bilder på sin familj är något som endast ökar i värde och ja, man ångrar aldrig de bilder man tog. Och jag lovar att vi kommer ha superkul! Med enkla direktiv och en lättsam känsla så fångar vi äkta leenden och känslor, det kommer bli SÅ himla bra!

 ♥

familjefotograf skåne helsingborg ängelholm

LEKFULLT

Jag lägger mycket energi på att vi ska ha roligt! Med simpla direktiv och dåliga skämt så leker vi få ett helt gäng med naturliga och vackra bilder.

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg, gravidklänning, BF2022

KLÄNNINGAR

Du har möjlighet att välja fritt från min garderob med lyxiga gravidklänningar. Där kan du välja paljetter och tyll eller något mer neutral. Det går också bra med egna kläder om ni hellre vill det.

Familjefotograf, Fotograf Helsingborg, familjefotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

TILLSAMMANS

I en vardag full med måsten kommer ni nu ha en stund tillsammans och skapa vackra bilder att minnas tillbaka till. En stund att bara vara tillsammans ♥

Bröllopsfotograf. Bröllopsfotograf i Skåne, Helsingborg, Fotograf, Barnfoto, Barnfotograf, Skåne Bröllopsfoto, BRÖLLOP

Hej, jag heter Annelie

Gravid och familjefotograf i skåne

Jag önskar att jag hade ett hem fyllt med levande växter, snyggt inrett och tid för DIY- projekt – istället är jag mamma till två underbara barn och egenföretagare. Och jag ÄLSKAR DET!

Tiden har aldrig gått så fort som när man bli förälder,
så glöm inte att ta massor med bilder ♥

 

Några snabba om mig:
Musik, sarkasm, TV-serier, tönt, yoga, lila, palettblad, godis, REA, öl, retro spel, mat, sporadisk träning, lakrits, bubbel

 

HUR GÅR DET TILL?

1. Boka

Känner du dig redo för att boka?
Härligt! Då skickar du en förfrågan, via formuläret längre ner, och om det finns tider kvar som passar ditt BF så bokar vi in dig i kalendern och du får en bokningsfaktura på 800 kr, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

2. Din fotografering

Innan fotograferingen kommer du få massor med information inför fotograferingen.
Vi fotograferar i ca 1 timme och då hinner vi med 2 platser om så önskas.
Under denna timmen kommer vi ska superkul och ni har en härlig stund med er familj ♥

3. Leverans av bilder

En vecka efter din fotografering kommer du få ett vacker onlinegalleri med 20 bilder att välja mellan. Vill du köpa till bilder kan du göra det.
Bilderna levereras som högupplösta, webbanpassade samt i svart och vit, med fri användning.

Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2023, BF2022, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg, Gravid ängelholm, Ramlösa, Råå, Gravidfotograf ängelholm, Gravidklänning, Familjefotograf, Familjefotograf Helsingborg, Familjefotograf Ängelholm, Familjefotografering

VANLIGA FRÅGOR

Ungefär 2 månader innan, därefter finns det risk att jag är fullbokad. Sommar och höst är det högt tryck på fotograferingar så boka i tid

Jag utgår från Helsingborg/ Ängelholm, med omnejd. Det är häromkring jag har mina favoritplatser där miljön och ljuset är magiskt och anpassade efter årstid.

Det går såklart att önska andra platser och städer, och då jag jag mitt bästa för att hitta en fotoplats som är perfekt.

Det behöver dom inte! Det är helt utan krav på mina fotograferingar. Jag fokuserar på att vi ska roligt och leker helst fram bilderna. Brukar även funka på kameraskygga partners!

Då bokar vi helt enkelt om. Med tanke på den höga regnrisken i Sverige så är det inga konstigheten om man måste boka om.

Sjuka barn ska vara hemma och äta glass och då bokar vi helt enkelt om.

FAMILJEFOTOGRAFERING

4 700 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

JANUARI

– FULLBOKAD

FEBRUARI

– 1 tid kvar

MARS

– 1 tid kvar

APRIL

– 2 tider kvar

Vi börjar med ett hej!

Du har kollat igenom hemsidan och börjar känna dig redo för att boka, så roligt!
Börja med att skicka in via formuläret här på hemsidan, så tar vi det där ifrån.

Ser framemot att planera bilder!
med bästa hälsningar
Annelie

Gravid och familjefotograf i skåne