0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Vad roligt att ni har bokat mig som er bröllopsfotograf!

  Jag ÄLSKAR bröllop och jag lägger ner mycket energi och tid på mina bröllopsfotograferingar. Mitt fokus är att fånga dagen på ett personligt och kärleksfullt sätt som möjligt. Det ska vara naturligt, avslappnat och vi ska ha roligt! ♥
  På denna sidan kommer ni få massor av tips, ni kommer få läsa lite om hur jag jobbar och hur allt kommer gå till. Har ni några frågor så finns jag alltid tillgänglig via mail, så tveka inte för att ställa frågor!

  BOKAT

  Ni har fått länk till denna sida när ni fått en bekräftad bokning hos mig, yeey! ♥ Nu börjar mitt arbete för att få er bröllopsdag så bra som möjligt. Det första som händer är att jag skickat ett avtal, samt bokningsfaktura på 50% av ert valda paket.

  Därefter bokar vi in vårt möte med förlovningsfotografering (frivilligt!). Detta brukar ske 2-3 månader innan bröllopet. Om ni planerar bröllop i närheten av Helsingborg kommer vi träffas på er valda bröllopsplats.Under mötet kommer vi prata om era önskemål och vi får en chans att lära känna varandra lite. Detta kommer underlätta för mig att fånga de bilder som ni vill ha samt att det kommer få er att känna er mer bekväma och avslappnade på bröllopsdagen.

  Väljer ni vill göra en förlovningsfotografering sker detta i närheten av där vi har vårt möte. Det tar ca 15 minuter och ni får ca 10 digitala bilder från fotograferingen. Dessa skickas via gallerisidan Pixiset ca en vecka efter vårt möte. Bilderna är högupplösta och ni kan använda dem fritt till framkallning och användning på internet :)

  När vi haft vårt möte får jag ta del av info om bland annat er tidsplanering, önskemål om gruppbilder och vad som händer om det regnar. Jag planerar noggrant och besöker alltid er bröllopsplats i förväg för att hitta vackra ställen med perfekt ljus. Om jag åker långt till ert bröllop gör jag detta dagen innan eller tidigare samma dag, så vi inte behöver besöka platserna tillsammans.

  Förberedelser

  Bröllopsdagen börjar med förberedelser. Detta är en väldigt mysig och känslosam stund som är en favorit för mig som fotograf. Det kittlande nervösa känslan hos bruden, champagne för att lugna nerverna, glädjetårar med tärnor. Ja, det är mycket känslor i luften!

  Alla bröllops är olika och ni bestämmer vad som är viktigast för er! men för att underlätta för mig att få så fina bilder som möjligt så har jag lite tips (absolut inga krav)

  Pluspoäng hos fotografen:

  ♥ Vill ni ha bilder från när bådas förberedelser? Försök planera in att ni befinner er närheten av varandra, så att jag lätt kan springa mellan.

  ♥ Planera er dag med goda marginaler och planera in er lunch i schemat! Det är många som glömmer detta, och det har hänt att vi kört inom McDonalds innan vigseln ;)
  Det behövs oftast extra tid när man byter om till bröllopskläder.

  ♥ Dagsljus från fönster i lokalen gör otroligt mycket för att få fint ljus och klara bilder. Fönsterljus när hår/smink görs är väldigt mjukt och smickrande ljus.

  ♥ Planera gärna in så att ni och brudfölje har på sig ljusa kläder under förberedelserna. När det är dags att byta till bröllopskläder får gärna brudföljet vara ombytta och klara.

  ♥ Önskar detaljbilder på tex. smycke och skor, så till att dessa saker ligger samlat så att jag kan smidigt hitta dessa och fotografera under tiden.

  ♥ Jag fotograferar det som händer på ett naturligt sätt, och jag kommer säga till om det är något jag vill att ni ska göra annorlunda, tex. titta åt ett håll, lägga handen på ett annat vis osv.

  Nu vill jag veta lite om er ♥

  Raleigh Photo Co

  Serving Arizona & Beyond