♥ Inför ert bröllop ♥

Vad roligt att ni bokat mig som er bröllopsfotograf! ♥
Jag lägger ner mycket tid och omsorg på mina bröllop och bokar därför bara in ett begränsat antal varje år. Genom mycket information och några ytterst töntiga skämt får jag min brudpar att komma sig bekväma framför en kamera. Det ska vara kärleksfullt, personligt, vackert och framför allt, roligt!

Här på denna lilla infosida kommer jag berätta hur allting går till och ge massor av tips för att få er dag att flyta på så bra som möjligt! Och har ni några frågor så fråga på!

 

BOKAT

Ni har fått tillgång till denna sidan för att ni har bokat, yeey! Och mitt arbete som er bröllopsfotograf börjar. Det första som händer är att jag skickar ett avtal till er, tillsammans med en bokningsfaktura på 50 % av ert valda paket.

Vi kommer även planera in vårt möte med en kortare ”förlovningsfotografering” (helt frivillig!). Vårt första möte sker 2-3 månader innan bröllopet där vi kommer prata lite om era förväntningar och önskemål och vi kommer dessutom få chansen att lära känna varandra lite. Om ni önskar att testa på att bli fotograferade så sker det i närheten av där vi har vårt möte. Det är en kortare fotografering på ca 15 minuter, som varit väldigt uppskattad stund av tidigare kunder. Dessutom så ingår ca 10 st bilder som levereras via ett onlinegalleri. Dessa är högupplösta och perfekta att använda till bröllopet!

 

 

 

Raleigh Photo Co

Serving Arizona & Beyond