Välkommen hit! ♥

Jag lägger ner mycket tid och omsorg på mina gravida och bokar därför bara in ett begränsat antal. Genom mycket information, enkla direktiv och några ytterst töntiga skämt får jag er att känna sig bekväma framför en kamera. Det ska vara kärleksfullt, personligt, vackert och framför allt, roligt! ♥

Här på denna lilla infosida kommer jag berätta hur allting går till och ge massor av tips för att få att allt flyta på så bra som möjligt! Och har ni några frågor så fråga på!

FÖRBEREDELSER

Denna dag är för dig ♥

Du får glömma en kanske tuff graviditet för några timmar, och få
känna dig stark och vacker. Jag ger dig något mer än bara fina bilder.
För att du ska få den bästa upplevelsen så tycker jag att detta är ett tillfälle för dig att unna dig lite extra ♥
Det kan vara att boka in en tid hos frisören eller få en proffsigt lagt make-up, men det är såklart frivilligt.

Här kommer lite tips på förberedelser:

♥ Ha gärna rena och fina naglar till fotograferingen, om du önskar ha färg väljer du detta själv. 

♥ Inte för mörkt smink runt ögonen (kajal), då detta framhävs mer i motljus. Övrig markering i ögon och ansikte blir jättevackert på bild! 

♥ Om du ska ha axelbandslöst, tänk på att inte sola med bikini innan då ränderna syns tydligt. Om du kör BUS, gör det någon dag innan.

♥ Testa poser och uttryck i en spegel, och överdriv! Jag kommer såklart komma med enkla direktiv, med det är bra om du själv har en liten hum om vad du gillar och tycker känns bra.

PACKLISTA: 

  • Axelbandslös BH till klänningar som visar axlar, eller har tunna band. 
  • Underkläder i neutral färg (beige eller vit)
  • Varma skor och strumpor(vinterhalvåret)
  • Varm jacka (vinterhalvåret)
Instagram 17855455475234845
Fotograf Annelie Malmgren - Bröllopsfotograf i Skåne
Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

FOTOGRAFERINGEN

STYRKA och STOLTHET är våra ledord under fotograferingen, det är den känslan vi strävar efter. Jag kommer guida dig under hela fotograferingen, och ser till att du känner dig bekväm hela tiden. Du kan känna dig helt avslappnad att testa uttryck, och jag hjälper dig så det känns genuint, som sagt, träna gärna i spegeln innan.

Vi fotar på 1-2 platser under din fotografering. Variationen i mina bilder ligger mycket i uttryck, bakgrund, ljus och känsla, och inte i en massa olika avancerade
poseringar. Det viktigaste är att markera magen, och ”poppa” benet för att så en snygg siluett, jag kommer visa dig!

Det kan vid tillfällen bli kallt, så ställ in dig på det. Jag kommer ha med mig värmepåsar och en tjock mysig filt för att du ska kunna ta lite värmepauser.

Men det allra viktigaste är att vi har roligt!

EFTER FOTOGRAFERINGEN

Ca en vecka efter fotograferingen kommer du få ett galleri där jag samlar 20 st av de allra bästa bilderna från din dag.
Galleri går även att dela till familj och vänner i fall du har svårt att välja.

Du väljer bilder genom att ”hjärta” de bilderna vill ha. Önskar du att köpa till bilder så går det givetvis bra. Då kostar det 250 kr st eller billigare vid bildpaket.

Du har tillgång till galleriet i 7 dagar för urval. När du valt dina bilder förbereder jag din leverans och skickar inom 1-2 dagar. Du betalar din slutfaktura i samband med leveransen.

Bilderna levereras i både högupplöst format till framkallning, samt webbanpassar för sociala medier.
I priset ingår fri användningsrätt, det innebär att ni får använda bilderna obegränsat på internet samt för framkallning av produkter och printar. Vid publicering får ni gärna tagga mig.
Bilderna får inte redigeras efter leverans, utöver nödvändig beskärning.

Jag använder bilderna i sin normala marknadsföring (hemsida, visningsprodukter och sociala medier).

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg
Instagram 17966706043392116

DÅLIGT VÄDER/ SJUKDOM

Ljuset är helt avgörande för att vi ska få till fantastiska bilder. Därför erbjuder jag alltid fri ombokning vid grått och mulet väder.

Skulle någon av oss bli sjuka, eller om du får problem med t.ex. foglossning och känner att du inte klarar av en fotografering så bokar vi också om.

Skulle detta inträffa så gör jag mitt allra bästa att hitta ett nytt datum som funkar, skulle detta inte gå så får du såklart bokningsavgiften tillbaka. Detta har aldrig hänt så det är inget att oroa sig över!

BLOMMOR

Jag ÄLSKAR blommor! Det är SÅ himla fint, och nu finns det möjlighet att boka till en vacker blomsterkrans eller en ljuvlig bukett till din fotografering.

Vacker blomsterkrans – 500 kr
Ljuvlig bukett           – 500 kr

Blommorna beställs från en superduktig florist här i Helsingborg. Det måste beställas senast en vecka innan fotograferingen, så meddela i tid om ni önskar blommor.

Instagram 17903645803927364