Warning: Undefined array key "caption" in /customers/2/1/2/anneliemalmgren.se/httpd.www/wp-content/themes/prophoto7/src/php/prophoto/Infrastructure/WordPress/Grid/Item/InstagramQuery.php on line 265

Familjefotograf i Helsingborg,Skåne

Varmt välkommen hit! ♥

Vad härligt att ni är här!
Superbra att ni planerar att boka in en familjefotografering. Att investera i vackra bilder på sin familj är något som endast ökar i värde och ja, man ångrar aldrig de bilder man tog

Bokar ni mig så lovar jag er att vi kommer ha kul! Med enkla direktiv och en lättsam känsla så fångar vi äkta leenden och känslor, det kommer bli SÅ himla bra!

 ♥

 

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

AVSLAPPNAT

Jag lägger mycket energi på att vi ska ha roligt! Med simpla direktiv och dåliga skämt så kommer vi få ett helt gäng med naturliga och vackra bilder.

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

VACKRA PLATSER

Alla våra årstiden är fantastiska på sitt sätt och jag har valt ut olika fotoplatser anpassat för de olika säsongerna. Allt för att få till det där magiska ljuset.

Fotograf Helsingborg Familj

KLÄNNINGAR

Du har möjlighet att välja fritt från min garderob med gravidklänningar. Där du kan inte paljetter och tyll eller något mer neutral. Det går också bra med egna kläder om ni hellre vill det.

Om Annelie

Jag är 90:a och uppväxt i byn Häljarp, men bor nu i Helsingborg med min man Jocke och våra underbara barn Levi och Liv ♥

När jag inte har kameran i handen så är jag gärna ute i trädgården och påtar, svettas på ett danspass eller ta en tur med motorcykeln.

Jag älskar att resa och drömmer om att än en gång få backpacka i Asien. Jag längtar efter att köpa hus för den enkla anledningen att jag verkligen vill ha en hund. Kakor är en självklar biosnacks

Det må var klyschigt men, att bli mamma är något av det bästa som hänt. Att få kombinera mammarollen med att vara egen företagare, ja, det är helt underbart. Samtidigt som det är så himla svårt att förstå att JAG är mamma? Galet. Fantastiskt. Men samtidigt helt självklart.

snabbt om mig:

Mamma ♥, Musik, sarkasm, TV-serier, tönt, yoga, lila, palettblad, vandring, godis, REA, öl, retro spel, poledance, mat, sporadisk träning

Gravid och Familjefotograf i Helsingborg, Ängelholm, Skåne

Hur går det till?

Boka

Känner du dig redo för att boka?
Härligt! Då skickar du en förfrågan, via formuläret längre ner, och om det finns tider kvar som passar ditt BF så bokar vi in dig i kalendern och du får en bokningsfaktura på 800 kr, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Instagram 17881501526011225
Familjefotograf

Er fotografering

Innan fotograferingen kommer ni få lite info inför fotograferingen.
Vi fotograferar i ca 1 timme och då hinner vi med 2 ombyte, om så önskas.
Under denna timmen kommer vi ska superkul och ni kommer vi värdefulla och vackra bilder på er familj.

Leverans av bilder

En vecka efter er fotografering kommer du få ett vacker onlinegalleri med 20 bilder som ni kan välja mellan.
Bilderna levereras som högupplösta samt webbanpassade, med fri användning.

onedayordayone-1.jpg

Vanliga frågor

Vår och höst är vanligtvis högsäsong för familjefotograferingar
Då det magiska kvällsljuset infaller innan barnen ska sova.

Jag utgår från Helsingborg, med omnejd. Det är häromkring jag har mina favoritplatser där miljön och ljuset är magiskt och anpassade efter årstid.

Det går såklart att önska andra platser och städer, och då jag jag mitt bästa för att hitta en fotoplats som är perfekt.

Absolut! De är en viktigt del av familjen

Då bokar vi helt enkelt om. Med tanke på den höga regnrisken i Sverige så är det inga konstigheten om man måste boka om.

Jag har fri ombokning vid förkylning och dåligt väder. Vi behöver ju trots allt gott humör och fint väder för att få till underbara bilder.

Er investering

4 300 kr

Boka er fotografering här!

VinterpaketLEDIGA TIDER 2022NOVEMBER -
1 tid kvar

DECEMBER -
2 tider kvar

JANUARI
2 tider kvar

Hejsan!

Vad roligt att ni är intresserad av att boka :)
Ser framemot att läsa ert mail!
info@anneliemalmgren.se

(P.S. glöm inte kolla skräpposten! Ibland hamnar svaren där)

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Senaste posterna på Instagram

Raleigh Photo Co

Serving Arizona & Beyond