Familjefotograf i Helsingborg,Skåne

Varmt välkommen hit! ♥

Vad härligt att ni är här!
Superbra att ni planerar att boka in en fotografering. Att investera i vackra bilder på sin familj är något som endast ökar i värde och ja, man ångrar aldrig de bilder man tog

Bokar ni mig så lovar jag er att vi kommer ha kul! Med enkla direktiv och en lättsam känsla så fångar vi äkta leenden och känslor, det kommer bli SÅ himla bra!

 ♥

 

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

AVSLAPPNAT

Jag lägger mycket energi på att vi ska ha roligt! Med simpla direktiv och dåliga skämt så kommer vi få ett helt gäng med naturliga och vackra bilder.

Bröllopsfotograf, Fotograf Helsingborg, bröllopsfotograf Helsingborg, Bröllopsfoto; Bröllop snö; Vinterbröllop; Porträttfotograf; Skåne; Skånebröllop; Porträtt; Vinter; Snö; Gravid; Gravidfotograf, Gravidfotografering, GravidSkåne, Gravidfotograf skåne, BF2021, BF2021, Gravidfotografhelsingborg, gravidfotohelsingborg

VACKRA PLATSER

Alla våra årstiden är fantastiska på sitt sätt och jag har valt ut olika fotoplatser anpassat för de olika säsongerna. Allt för att få till det där magiska ljuset.

Fotograf Helsingborg Familj

KLÄNNINGAR

Du har möjlighet att välja fritt från min garderob med gravidklänningar. Där du kan inte paljetter och tyll eller något mer neutral. Det går också bra med egna kläder om ni hellre vill det.

Om Annelie

Jag är 90:a och uppväxt i byn Häljarp, men bor nu i Helsingborg med min man Jocke och vår underbara lille son Levi ♥

 

När jag inte har kameran i handen så är jag gärna ute i trädgården och påtar, svettas på ett danspass eller ta en tur med motorcykeln.

 

 

Jag älskar att resa och drömmer om att än en gång få backpacka i Asien. Jag längtar efter att köpa hus för den enkla anledningen att jag verkligen vill ha en hund. Kakor är en självklar biosnacks

 

 

Det må var klyschigt men, att bli mamma är något av det bästa som hänt. Att få kombinera mammarollen med att vara egen företagare, ja, det är helt underbart. Samtidigt som det är så himla svårt att förstå att JAG är mamma? Galet. Fantastiskt. Men samtidigt helt självklart.

 

 

snabbt om mig:

 

Mamma ♥, Musik, sarkasm, TV-serier, tönt, yoga, lila, palettblad, vandring, godis, REA, öl, retro spel, poledance, mat, sporadisk träning, palettblad

Hur går det till?

Boka

Känner du dig redo för att boka?
Härligt! Då skickar du en förfrågan, via formuläret längre ner, och om det finns tider kvar som passar ditt BF så bokar vi in dig i kalendern och du får en bokningsfaktura på 800 kr, resterande belopp betalas efter fotograferingen.

Instagram 17881501526011225
Familjefotograf

Din fotografering

Innan fotograferingen kommer du få lite info inför fotograferingen.
Vi fotograferar i ca 1 timme och då hinner vi med 2 platser och 2 ombyte, om så önskas.
Under denna timmen kommer vi ska superkul och du kommer få känna dig vacker i din gravida kropp ♥

Leverans av bilder

En vecka efter din fotografering kommer du få ett vacker onlinegalleri med 20 bilder att välja mellan. Vill du köpa till bilder kan du göra det för 250 kr/ bilden eller lägre vid paketpris.
Bilderna levereras som högupplösta samt webbanpassade, med fri användning.

onedayordayone-1.jpg

Vanliga frågor

Det vanligast är att boka efter UL v. 12. Jag rekommenderar mina mammor att boka in en tid då de är i v. 25- 35, då syns magen bra fast den inte är allt för tung.
Givetvis så bokar vi om efter ert mående ♥

Jag utgår från Helsingborg, med omnejd. Det är häromkring jag har mina favoritplatser där miljön och ljuset är magiskt och anpassade efter årstid.

Det går såklart att önska andra platser och städer, och då jag jag mitt bästa för att hitta en fotoplats som är perfekt.

Absolut! Då tar vi de bilderna i början eller slutet av fotografering. 

Då bokar vi helt enkelt om. Med tanke på den höga regnrisken i Sverige så är det inga konstigheten om man måste boka om.

Alla graviditeter är olika och vi ombokar beroende på ditt mående.
Skulle du behöva avboka så går givetvis det också bra!

Din investering

4 300 kr

Boka din fotografering här!

Föregående
Nästa


LEDIGA TIDER 2022


JULI -
FULLBOKAT

AUGUSTI -
1 tid kvar

SEPTEMBER -
2 tider kvar

OKTOBER -
2 tider kvar


Hejsan!

Vad roligt att ni är intresserad av att boka :)
Ser framemot att läsa ert mail!
info@anneliemalmgren.se

(P.S. glöm inte kolla skräpposten! Ibland hamnar svaren där)

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Senaste posterna på Instagram

Raleigh Photo Co

Serving Arizona & Beyond